Skjønne Teddy reiser ut på eventyr, for å se om det er rette plassen❤️

Jeg heter Teddy og er ei Mittelspitz jente på fire år og ca 7 kg, som elsker kos og turer med deg. Er du klar for å være med på vår reise sammen?

Det er supert å være på tur. Jeg kan gå løs og kommer med en gang du sier «ta på båndet»❤️I tillegg er jeg er supersmart og har lært en masse triks. Kanskje vi kan lære flere sammen? Etterpå kan vi krølle oss sammen på sofaen samme.

Problemet jeg har er at jeg ikke får til å være rundt de små barna som har kommet i familien. De er så uforutsigbare og jeg vil jo helst være den eneste. Derfor vil jeg ikke bo med barn.

Som Spitzer flest er det litt lyd i meg, men roer meg fort allikevel. Det er supert å få besøk og jeg elsker mennesker, når jeg blir kjent med dem. Du vil fort lære hva jeg mener, for jeg har språk for det mest jeg ønsker å få hjelp til. Jeg kan være alene hjemme, men sier tydelig ifra når nøkkelen vris om i døra når du går🐶

Andre hunder synes jeg stort sett er gøy, men katter vil jeg jage om de setter fart😉

Det jeg er mest redd for er små barn. Derfor skal jeg selvfølgelig ikke bo med barn. Fyrverkeri er heller ikke gøy, men det finner vi nok en løsning på. Det er heller ikke gøy å klippe klør, men jeg gir meg fort over.

jeg er i tipp topp form og forsikret, vippet og vaksinert.

Til vi finner det beste hjemmet for meg, bor jeg hos min familie på Høvik🐶

Hvis du falt pladask for meg, tar du kontakt med Elisabeth på tlf 41572114 etter kl 17, eller sender mail til solplassenhunder@gmail.com