Skjønneste Salto har funnet sitt hjem nr 2❤️

Hei på dere🐶 Jeg heter Salto og er en Havapoo på 8 år og 6 kg. Livet i familien er litt stressende for tiden og jeg kaver meg fort opp, så derfor ser vi etter en ekstrafamilie til meg🐶

Jeg setter stor pris på kos og kan sove leeenge om jeg får muligheten til det. Det beste jeg vet er en armkrok i sofaen og i sengen med den jeg blir fortrolig med. Det er jo slik at jeg er skeptisk til nye bekjentskaper om det er mennesker eller hunder. Håper du er tålmodig med meg, for det trenger jeg❤️

Selv om jeg er glad i å sove og kose meg i sofaen, elsker jeg å være på tur også. Jeg er ikke god på å gå løs, men jeg er en intelligent fyr, som lærer fort. Kanskje vi kan finne på ting vi kan gjøre sammen? Det morsomste jeg vet er å lete etter ting og å leke gjemsel🐶

Fordi jeg fort blir stresset og liker å passe på ting, vil jeg ikke bo sammen med barn. De blir jeg veldig urolig rundt. Jeg har noen få andre hunder jeg liker, men ble stygt skadet av en annen hund, derfor har jeg det vanskelig rundt andre hunder. Katter vil jeg helst jage.

Familien min elsker meg høyt og ser at stresset her hjemme ikke er så godt for meg. Derfor hadde det vært fint om vi kunne dele litt på meg. Vi blir enige om hvor ofte og hvor lenge jeg skal være hos dere🐶

Jeg kan fint være alene en arbeidsdag, men viser grenseløs glede når de jeg elsker kommer hjem igjen til meg❤️
Vi bor på Kolbotn, så om du ikke bor så alt for langt unna, kunne vi jo treffes og se om vi trives sammen?

Vil du vite mer om Salto? Ta kontakt på solplassenhunder@gmail.com og Merk med Salto og Elisabeth, eller ring Elisabeth på tlf 41572114