Tine på 1,5år har funnet sitt nye hjem🐾🐾

Jeg er ei fantastisk vakker og snill snelle (mix spitz/puddel) som trenger deg, en vennlig og tålmodig sjel, som vil hjelpe meg og min snille, fortvilte matmor. Matmor er alvorlig syk og trenger av den grunn avlastning i en overgangsperiode før jeg flytter til fast til deg. Du vil altså kunne påregne å overta meg etterhvert som jeg og mamma blir kjent og trygg på deg.

Jeg elsker min eier inderlig og hun vil det aller beste for meg❤️ Jeg er generelt glad i alle mennesker. Jeg vil gjerne hilse, men er utrygg på barn og også hunder jeg ikke kjenner. Dette kan vi trene sammen på, jeg er jo så ung ennå. Jeg trenger å bo sammen med voksne, kjærlige og omsorgsfulle mennesker under rolige forhold. Jeg kjefter på ukjente lyder og liker å passe på. Du og jeg bør derfor ikke bo i leilighet. Jeg kan være alene hjemme noen timer, er frisk og rask, vant til å stelle sveisen min, elsker å leke og å være med deg der det skjer.

Vi leter etter noen som virkelig vil gjøre en forskjell. Som vil ta seg tiden til å bli kjent med meg først. Min matmor er svært fortvilt over situasjonen og selvsagt opptatt av å sikre at jeg kommer til varme og gode folk. Derfor søker vi en omplassering med myk overgang.

Jeg håper inderlig at ditt bankende hjerte faller for meg og at jeg hører fra deg❤️Du bør bo i noen lunde nærhet til Ås.

Skriv noen ord til solplassenhunder@gmail.com og merk den med «Tine» eller ring Anne Brit på tlf 982 97883.