Vakre Snoopie ønsker seg et hjem nr. 2❤️

Hei dere🐶 Jeg heter Snoopie og er en fire år gammel Japansk spisshund på 10 kg. Mammaen min har mye på tapetet om dagen og er alene om meg, så vi tenkte at det kanskje finnes noen der ute, som kunne være min ekstrafamilie😉

Jeg er glad i de fleste folk, men unger er slitsomme. Katter er til for å jages, så har du katt er vi ikke en match🐶 Det er nok slik at jeg sliter med ressursforsvar på enkelte ting, kan ikke forstå hvorfor jeg ikke får spise på sokker og fjernkontroller?! Kanskje du kunne hjelpe meg litt med det? Jeg er ganske intelligent, så om du liker å jobbe med hund er det supert.

Jeg er en hund etter kos, men kan være skvetten, så brå bevegelser er skummelt. Tur er supert og jeg setter pris på å kunne betrakte bare helt stille dyrene i skogen og jeg får se dem. Blomstene er jeg fasinert av og lukter gjerne på dem også. Elsker å lukte!

Vi bor på Fagerstrand som ligger på Nesodden og mamma tenker det kan være lurt at dere ikke bor mer enn ca en time unna. Hvor mye og hvor lenge blir vi enige om🐶

Kunne du tenke deg å vite mer om Snoopie? Ta kontakt på solplassenhunder@gmail.com og Merk med Snoopie og Elisabeth, eller ring Elisabeth på tlf 41572114 etter kl 17. på hverdager (i helgen etter kl 10.)