En vakker sjarmør har fått nytt hjem❤️

Jeg sjarmerer deg lett🤩

Vi håper vi har funnet riktig, ny eier.

Jeg er døpt Odin, er bare 3år/6kg og er en fantastisk mix (Chihuahua /Papillon/Malteser) Mitt milde, gode lynne gjør at jeg raskt vil krype inn i ditt hjerte❤️

Lille meg søker lykken hos ny familie, kan du hjelpe meg å finne en kjærlig, rolig eier?

Jeg er frisk som en fisk, elsker aktiviteter, går gjerne på langtur, krøller meg helst sammen på ditt fang og er proppfull av kjærlighet. Jeg er vant til å være alene noen timer og er i det hele en myk, litt forsiktig, søt og omgjengelig pelsdott.

Min nye livsledsager må være en varm og kjærlig person som lever et ganske så rolig liv. En som vet å sette pris på min vennlighet. Du må ha tid til å være sammen med meg, like deg på tur og gjerne lære meg et triks eller to. De minste barna gjør meg stresset. Jeg er ikke vant til katt. Min nåværende eier mener jeg i utgangspunktet bør være enebarn.

Jeg bor idag hos mine snille eiere i Sarpsborg. Solplassen bidrar ved fjernadopsjon.

Vil du vite mer om meg?

Skriv noen utfyllende ord om deg til solplassenhunder@gmail.com og mrk den med «Odin».

Du kan også ringe Anne Brit på 982 97883.