Nydelige Chai❤️ tester ut nye bestevenner🐶❤️

Hei på deg❤️ Jeg heter Chai og er 6,5 år med 7 kg på potene. En liten eventyrblanding av Tibetansk tempelhund, Malteser, Havanais og Shitzu, som hater å være alene. Er du klar for en bestevenn for alltid?

For en stund siden mistet jeg broren min og det ble veldig ensomt, når menneskene mine måtte på jobb. Jeg klarer ikke å være alene. Er du den som alltid vil være med meg på tur og gi en Kos, selv om jeg kanskje liker best å ligge ved siden av?

De sier jeg er verdens snilleste hund som bare er god. Jeg er glad i alle mennesker også barn, men valper orker jeg bare ikke🐶 Store hunder er jeg skeptisk til, men trekker meg bare unna. Det beste jeg vet er å være sammen med min flokk, så selvom jeg ikke alltid hører når du roper er jeg aldri langt unna.

Jeg liker å være på tur, men det behøver ikke være så langt da😉 Ellers er jeg chipet, frisk og rask❤️ Du kan klippe meg og klippe mine klør også uten problem.

Chai er hos eier i Hole, som ligger mellom Bærum og Ringerike til vi finner rett hjem.

Ble du bergtatt av Chai? Da tar du kontakt med Elisabeth på mail: solplassenhunder@gmail.com Merk den med Chai og Elisabeth. Du kan også ringe på tlf 41572114 etter kl 17.00 i hverdager. I helgene etter kl 10.00