Herlige myke Zuma❤️

Zuma heter jeg og er 4 år ung og13 kg. Jeg er en ganske stor Shelti hanne, men har en meget myk personlighet❤️Er du den tålmodige personen jeg trenger i livet mitt?

Jeg er verdens snilleste koseklump, som elsker å kose seg på fanget ditt og viser det tydelig når det er tid for kos. Hvorfor skal man stå opp så tidlig liksom? Jeg er nok en syvsover. Samtidig liker jeg å leke med andre hunder og spesielt noen av min egen slekt som du ser😉

Drømmen hadde vært å komme til noen med en Shelti fra før🐶

Min utfordring er at jeg er veldig utrygg på fremmede mennesker. jeg gjør alt jeg kan for å jage de som best jeg kan. Derfor er det viktig at dere er hundevant og er tålmodige med meg. Kan du hjelpe meg med dette kanskje? Vi er ganske enige om at jeg ikke skal bo med barn for jeg trenger en rolig tilværelse med trygge rammer, uten at det løper så mange inn og ut hele tiden.

Som dere ser er jeg glad i tur også. Blir gjerne med i bil og er vant til det. Jeg kan bjeffe litt i bånd og har litt selektiv hørsel på innkalling altså. Er det noe spennende der ute kan det være vanskelig å høre😉

Det er helt greit å klippe klør, børste pelsen og ta en dusj. Jeg er chipet, vaksinert og forsikret så alt skulle være i orden🐶 men får jeg for mye menneskemat har det lett for å gå ut over magen altså😉 Dessuten kan jeg være alene hjemme en arbeidsdag når jeg blir trygg i nye omgivelser.

Zuma befinner seg hos eier inSætre ved Drøbak til vi finner rett eier.

Falt du eller dere pladask for Zuma? Da tar dere kontakt på mail: solplassenhunder@gmail.com. Merk mail med Elisabeth og Zuma. Du kan også ringe Elisabeth på tlf 41572114 etter kl 17.00 på hverdager. I helgen etter kl 10.00