Tjäna, Lino her❤️ Lino er ute på prøve🐶

jeg er 6 år og en blandings av Cavalier og puddel på 10 kg. Vil du være med på eventyr med meg?

De som kjenner meg sier at jeg er verdens mest kosete fyr, der livet i armkroken din er drømmen. Men jeg liker både korte og litt lengre turer. Bader om sommeren, men det er bare hvis du blir med altså😉

Når jeg var riktig liten fikk jeg noen dårlige erfaringer med andre hunder. Dette har gjort at jeg ikke liker å møte hunder på tur🥹 men kanskje vi kan jobbe med det? Jeg er en litt engstelig kar også til folk jeg ikke kjenner, men de jeg elsker, ja de passer jeg på altså og kan være ganske tydelig i måten å vise det på. Derfor skal jeg ikke bo med barn, for det er skummelt det.

Jeg elsker som sagt å kose, men er også leken. Jeg liker å kjøre bil og kan være alene hjemme🐶 Jeg er ikke fan av dusjen, men ok da, når jeg må liksom. Kloklipp går greit med godis. De sier jeg er litt dramatisk av meg… Derfor er det lurt at du har erfaring med hund fra tidligere.

Ellers er jeg chippet, kastrert og forsikret. Aldri vært syk, utenom en gang, da det klødde noe grådig der bak. Men det har løst seg med maten min.

Lino er i Sandefjord til vi finner riktig eier.

Falt du paddeflatt for Lino her, så ta kontakt på mail solplassenhunder@gmail.com. Merk mail med Lino og Elisabeth. Eller du ringer Elisabeth på tlf 41572114 etter kl 17 på hverdager. I helg etter kl 10.