Manila er ute på prøvetid. Håper og tror det blir en fin match❤️

Jeg heter Manila, en tispe på 2,5år/30kg og en herlig mix. Jeg er en fantastisk gladlaks som allerede har innlært det meste av god hundeskikk.

Jeg elsker selvsagt uteliv og å være aktiv. Jeg har fått prøve meg i skisporet med trekksele. Jeg liker det godt og løper så ørene flagrer. Min eier har trent mye og godt på innkalling. Vi må fortsette treningen, men jeg er god på det allerede! Jeg elsker mennesker! Jeg går generelt godt overens med andre hunder jeg kjenner. Jeg kan være alene hjemme, jeg stjeler ikke maten din på bordet, og er rolig og fin innendørs. En trygg og stødig partner.

Sneket meg opp, litt ulovlig 🙈

Jeg er veldig tilpasningsdyktig både mht folk og steder. Jeg nyter livet med de rundt meg og lærer fort. Jeg er veldig lærevillig når vi trener på å gå pent i bånd, jeg gjør alt for en godbit🤩Jeg trenger å terpe på passeringer for da blir jeg fort ivrig og trenger trening på å gå rolig forbi. Men, så er jeg jo også en unghund, ikke rart du må gi meg god rettledning for å bli en helt voksen bestevenn!

Jeg er vant til små barn, sitter fint i bil, du kan støvsuge pelsen min, klippe klørne mine og jeg er vant til å dusje.

Jeg er chippet, vaksinert, forsikret og frisk som en fisk.

Som du forstår, meg et det ikke mange av! Jeg er en vennlig og vakker venn for en kjærlig ledsager som liker seg på tur. Jeg vil garantert krype raskt inn i ditt hjerte, gi deg all min hengivenhet.

Jeg bor hos eier i Røyken inntil du dukker opp.

Er det du/dere som fortjener mine fire poter?

Skriv til solplassenhunder@gmail.com og merk den med «Manila» eller ring Anne Brit på tlf 982 97883