❤️ Pomchi 2år (tispe) ønsker seg et tålmodig, rolig og kjærlig hjem❤️

Vakre, lille meg på 6kg har et stort ønske om et kjærlig, rolig og tålmodig hjem. Jeg heter Frøya og er verdens største kosegris. Å være nær deg er alt jeg ønsker meg. Ønsker du deg en liten turkamerat?

Vårt hjem må være rolig, vi må ha god tid til hverandre og du må være den som leder meg med en kjærlig hånd når jeg blir usikker. Et hjem hvor det ikke skjer så veldig mye rundt oss.

Jeg kan fint være alene hjemme noen timer, du får går gjerne stelle meg og når vi går tur så rusler jeg pent ved din side, men når vi møter andre hunder blir jeg veldig usikker og det viser jeg! Her må vi trene sammen for at jeg skal bli tryggere. Jeg strever med fremmede mennesker inntil jeg blir kjent. Da er det viktig at du beskytter meg slik at jeg selv får hilse når jeg er klar. Dersom noen «kaster» seg på meg så sier jeg kraftig ifra! Jeg elsker folk jeg kjenner, og kjent det blir jeg ganske raskt❤️Jeg kan fort være den lille sjefen i flokken, så av erfaring så bør jeg være enebarn. Din eneste øyensten🤩Katt? Nei, det trenger vi ikke!

Jeg ønsker meg ditt fang og sover helst ved din side både i sofa og seng. Jeg tar ikke store plassen 🐾

Fordi jeg er usikker, så vil jeg ikke trives rundt barn. Jeg trenger forutsigbarhet.

Jeg er frisk, vaksinert, chippet og forsikret.

Vil du ta i mot meg, bli litt kjent? Begynn med å ringe Anne Brit på 982 97883 eller skriv til solplassenhunder@gmail.com og merk den med «Frøya».