Fantastiske Fonzie søker deg❤️

Hei og hopp mitt navn er Fonzie og er en liten fantasiblanding av chihuahua, Lhasa apso og Papillon. Jeg er 6,5 år og veier 7 kg. Vil du leve Happy day`s med meg? En riktig kosehund som gjerne kommer med labben om du slutter å klø. Jeg er en kar som alltid er der og vil være din for alltid.

Se det for deg. Deg og meg når vårblomstene titter frem og vi er på tur? Jeg går ikke så fint i bånd, men er god på innkalling, så vi kan jo løpe fritt du og jeg. Det beste jeg vet er lek og moro. Store hunder er jeg skeptisk til, men jenter faller jeg som regel veldig fort for. Jeg elsker de fleste folk når vi blir litt kjent og tror alle som ringer på døren skal til meg og da er jeg stille som en mus når det ringer på😉

De som kjenner meg, sier jeg er en raring. Litt sær, men i bøtter og spann med personlighet. Jeg liker ikke overraskelser som å bli tørket plutselig i rompa. Da gir jeg beskjed. Kloklipp er jeg ikke fan av, men frisøren kan gjøre det. Jeg synes det er greit å bli badet og stelt, men frisøren tar seg av klippingen også. Litt lurt å vite at jeg kan fort passe på godis og leker, så jeg skal ikke bo med barn. Det er nok lurt at dere er vant til hund.

Jeg er chippet, vaksinert og kastrert. Frisk som en fisk, men tåler dårlig menneskemat. I tillegg kan jeg være alene hjemme om vi øver litt på det i nytt hjem. Vil du leve de glade dagene med kos og lek sammen med meg?

jeg bor for tiden med eieren min i Oslo til vi finner drømmehjemmet🐶🐾❤️

Falt du i staver for Fonzie, kan du ta kontakt med Elisabeth på tlf 41572114 etter kl 17.00 på hverdager(helg fra kl 10.00). Eller send mail til solplassenhunder@gmail.com. merk mail med Fonzie og Elisabeth