En skjør liten Bambi har fått et nytt, trygt fang❤️

Jeg heter Bambi og er bare 4år/4kg, en nydelig mix av Yorkshire/Bishon Frisé. Jeg søker et hjem proppfullt av kjærlighet, tid og hjertevarme.

Min snille eier vil det beste for meg og innser at mitt hengivne selskap må være hos noen som har masse tid å tilbringe sammen med meg. Jeg har utviklet separasjonsangst og takler dårlig å være alene hjemme. Når været tillater det så venter jeg gjerne i bilen vår, det går helt fint🤩

Jeg har en fantastisk personlighet. Jeg forguder min eier. Mine poter tasser rundt deg hvor enn du går. Jeg elsker å kjøre bil, buss og tog. Hvis du vil ta en sykkeltur, så sitter jeg staselig i kurven med flagrende ører og nyter utsikten i fulle drag. Jeg vandrer rundt i verden med stor nysgjerrighet. Jeg kan reagere på noen hunder som vi passerer, men det er bare utvalgte.

Jeg lar meg stelle, jeg elsker kos og nærhet. Å kunne krølle meg sammen på ditt fang er alt jeg ønsker meg i livet.

Jeg har tidligere bodd sammen med en annen hannhund. Jeg stortrivdes med det.Jeg går godt overens med hannhunder, tisper er jeg litt mer selektiv til. Katter er ikke blant mine venner. Jeg er usikker rundt små barn, men elsker besøk og mennesker generelt.

Jeg er frisk og rask, nylig vaksinert, chippet og helsesjekket.

Jeg trenger et rolig, trygt hjem. Noen som har lyst til å klø meg bak ørene, gå tur med meg og som vil at jeg skal bli deres øyensten. Jeg bor hos eier i Oslo til du frir til meg❤️

Vil du vite mer om meg? Skriv til solplassenhunder@gmail.com og merk den med «Bambi» eller ring Anne Brit på tlf 982 97883