Lulu vil bli hos eier en stund til

Jeg er en vidunderlig, kjærlig, vakker skatt av de sjeldne. Jeg søker en myk og vennlig eier som liker å være i aktivitet. Jeg er en trofast venn som mer enn alt vil være i din nærhet, ved din side i sofaen, ved bena dine eller bare vandre rundt med deg. Jeg er født døv, men det har ikke bydd på utfordringer. Jeg kjenner godt alle tegn, og er ikke avhengig av å høre deg for å vite hva du vil, – jeg leser min leder som en åpen bok🤩

Jeg har hatt et fantastisk liv hos min kjærlige eier, men omstendighetene gjør at jeg nå leter etter akkurat deg.

Jeg er godkjent ID-hund, men har den senere tid ikke praktisert dette. Jeg elsker å være med deg på tur i skog og mark. Eller kanskje er du en fjellgeit som ønsker en venn med på turen? Jeg liker også godt en rolig dag hvor vi slapper av og koser oss sammen. Jeg er ikke vant til å være alene, men kan fint vente på deg i bilen. Eller kanskje kan jeg bli med deg på jobb?

Jeg har tidligere bodd både med katt og kaniner, så jeg er en omgjengelig og vennlig sjel. Jeg går som regel godt med andre hunder jeg kjenner.  Kan bryske meg litt ved passering, men du og jeg må jo ha noe å trene på🐾

Jeg er frisk, vaksinert og chippet.

Jeg søker plass i et stort hjerte. Er du den jeg ønsker å labbe rundt resten av mitt liv?

Jeg bor hos eier på Vestlandet inntil den rette tar kontakt. Solplassen bistår med fjernadopsjon.

Ring Anne Brit på tlf 982 97883 så får du vite mer. Du kan også skrive til solplassenhunder@gmail.com