En rødhåret, sjarmerende 8-åring reiser til ny familie for å se om de vil trives sammen ❤️

Skal vi slå oss sammen❤️

Jeg heter Ella, er en Welsh Springer Spaniel på 16kg. En vakker følgesvenn som ønsker meg et rolig, forutsigbart og kjærlig hjem. Et hjem hvor du og jeg utforsker verden, har kosestunder i sofaen eller nyter en sommerdag ute i hagen.

En turglad bestevenn 🐾

Jeg blir lett stresset når det skjer for mye rundt meg. Når det kommer og går mange mennesker inn og ut av huset så finner jeg ikke helt roen. Av erfaring er et hjem med bare voksne det riktige for meg. Jeg kan varsle deg når det ringer på eller når det skjer noe utenfor døren vår. Det er viktig at du liker deg ute i naturen. Du må være mild og kjærlig.

Jeg går godt overens med de fleste hunder jeg får hilse på.  Jeg har aldri vært i konflikt med andre hunder, men kan bjeffe på forbipasserende dersom jeg ikke får hilse. Katter liker jeg ikke! Jeg lar meg håndtere for kloklipp, veterinærbesøk og du får stelle min pels. Jeg er kjærlig og god, men jeg trenger litt tid til å bli trygg på ukjente.

Jeg liker å være på tur og i hovedsak går jeg fint i bånd. Innkallingen sitter ikke støpt (jeg er jo en jakthund), så det må vi trene på. Jeg sitter fint i bil, men kan bli stresset på buss/tog. Jeg har i flere år vært alene hjemme en arbeidsdag, men de siste to-tre årene så har jeg utviklet separasjonsangst. Du, min nye trygge veiviser, må derfor kunne bruke tiden din sammen med meg.

Jeg er vaksinert og forsikret. Tennene mine er fulgt jevnlig opp.  Jeg har et navlebrokk, men det har jeg hatt i alle år og har ingen problemer med det.

Vil du vite mer om meg? Ring Anne Brit på tlf 982 97883 eller skriv en mail til solplassenhunder@gmail.com og merk den med «Ella».