Kule Koda, fant endelig sin nye flokk ❤️

Hurra hei og hopp, mitt navn er Koda kokosnøtt og er fem år. Jeg er liten av vekst og bare 7 kg, men det stopper ikke meg. Vil du være med på sprell og moro for alltid?

Det er helt greit å være hjemme en arbeidsdag, men det må vi kanskje venne meg til når jeg kommer til nytt hjem. Jeg er glad i å kose også og blir veldig knytta til flokken min. Det er en del ting jeg er skeptisk til. Fremmede mennesker og barn. Derfor tenker vi at det ikke er så lurt at jeg skal bo hos barn.

Som Dansk-svensk gårdshunder flest er jeg full av energi. Trening der jeg får bruke hodet og kroppen er en favoritt, så det hadde vært hyggelig om du liker å leke sammen med meg. De sier jeg er supersmart og jeg elsker å trene lydighet. Jeg gjør alt for en godbit. Kommer for det meste på innkalling, men jeg er jo nysgjerrig…

Samtidig er jeg en stressa type som lett hauser meg opp om det skjer mye rundt meg. Derfor er det fint om jeg kommer til noen som ikke bor med masse folk og dyr rundt seg. Det er nok lurt at dere er tålmodige med meg for jeg blir veldig lett engasjert. Jeg bor med katt nå og det går ikke så bra. Da vil jeg bare jage hele tiden. Det var noen episoder da jeg var liten også med større hunder, som har gjort at det ikke er så greit å møte andre hunder i bånd. Er vi løse går det fint når vi blir kjent. Men noen som jeg kjenner, er jeg veldig god venn med også da.

Ellers er jeg frisk og rask, kastrert og vaksinert. Kloklipp går helt greit når jeg stoler på deg. Jeg bor hos familien min i Stange, innlandet til vi finner hverandre og om du er klar for futt og fart kan du sende mail til solplassenhunder@gmail.com. Merk den med Elisabeth og Koda. Eller du kan ringe Elisabeth på tlf 41572114 etter kl 17 på hverdager. I helga går det fint