Herlige Herman – Prøver lykken hos ny familie❤️

HALLA! Herman her. Er du klar for litt liv og røre?

Jeg er en ung Buhund på 4 år og 17 kg som elsker skiturer med deg om det er i vintersola, eller gråvær. Da trekker jeg så langt du bare vil.

Som du ser av bildene her er jeg veldig glad i å være ute på tur. Jeg er ikke så god på innkalling, om det er noe spennende i nærheten. Men er grådig lydig ellers og supersmart. Jeg lærer nye ting veldig fort og trening med godis er en sikker vinner hver gang. Ikke for å skryte, men jeg tar kommandoer bare med hånden også

Jeg elsker flokken min og knytter meg fort til den ene. Elsker å ligge inntil deg og gjerne i armkroken av og til.

Andre hunder er jeg glad i, i hvert fall de fleste, for jeg er jo så glad i å leke. De fleste hunder er supre lekekamerater. Store som små spiller ingen rolle. Men nye folk derimot er jeg mer skeptisk til, jeg må bare ha litt tid for å bli trygg. Derfor er vi enige om at det ikke er så lurt med barn.

Jeg kan godt være alene med litt tilvenning i nytt hjem og er rolig inne om jeg har fått utløp for min energi. Det er noen ytterst få ting jeg er litt engstelig for når det kommer brått på. feks: Statuer, brannhydranter, sykler av ulike slag og barnevogner. Da bjeffer jeg.

Jeg er en ganske frisk fyr, men fikk epilepsi i 2021. Det fungerer fint med medisiner og er ikke et problem i hverdagen. Trygg forsikring har forsikret meg og jeg er NKK registrert.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er Koser-seg-1024x792.jpg

Herman er hos eier i Enebakk til vi finner den perfekte nye familie til han.

Falt du paddeflatt for Herman, tar du kontakt med Elisabeth på mail: solplassenhunder@gmail.com merk mail med Elisabeth og Herman. Eller du ringer til Elisabeth på 41572114 etter kl 17 på hverdager.