Newton har reist til sin foralltid familie ❤️

Se på mine kjærlige, brune, vakre øyne❤️

Jeg er en 7 år ung dvergpuddel på ca 4,5 kg. Jeg er en hund etter kos. Er du klar for et liv hvor jeg alltid er ved din side?

De sier jeg er en skikkelig going med masse personlighet. Jeg ber selv om godis og vet nøyaktig hvor det er. Jeg er glad i å bli båret når det er kaldt eller vått, men gjerne ellers også, for jeg er glad i turer bortsett fra når det blåser. Er det kaldt eller det regner, – da er sofaen med deg å fortrekke, og jeg viker aldri fra din side. Det er nok slik at jeg er veeeldig redd for å være alene, så det er viktig at du er hjemme eller tar meg med dit du skal. Faller jeg for deg så er jeg alltid tett på deg. I en familie finner jeg plassen min ofte hos en, og den andre blir en god nummer to. Blir det deg og meg?

Nettopp vært hos frisøren

Sammen med de som eier meg er vi enige om at jeg ikke skal være sammen med små barn. Det er lurt, fordi jeg er så veldig glad i oppmerksomheten selv😌 Jeg finner meg i å klippe klørne mine, selv om det ikke er det beste jeg vet. Dessuten må jeg klippes av og til. Det er best med saks og tålmodighet. Ellers er jeg frisk som en fisk. Jeg har fulgt alle vaksiner og hatt årlige tannrens.

Nå er jeg hos eier i Oslo til vi finner den perfekte familien til meg.Faller du pladask for meg kan du jo sende en mail til solplassenhunder@gmail.com Merk mail med Newton og Elisabeth, eller ring Elisabeth på 41572114 etter kl 17 på hverdager.