Veldig mange har henvendt seg til meg, nå får jeg nok et nytt hjem til jul❤️

Jeg heter Emil og er en Bichon Frisè på 10år/10kg.

Mamma’n min, som jeg har hatt hele livet, døde fra meg nå før jul. Det synes jeg er veldig trist, og ønsker meg sårt en ny omsorgsperson.Ja, jeg kan gjerne få en pappa også, eller en hel familie.

Jeg liker et ganske rolig liv, og liker meg godt sammen med flokken min i sofaen hvor jeg kan føle nærhet. Men jeg er også veldig glad i lange turer, og tripper ivrig rundt når båndet blir funnet frem.

Jeg kan være alene hjemme noen timer, jeg er chippet og vant til å måtte klippe klør og stelle min vakre pels. Jeg er forsikret og vaksinert.

Jeg er kastrert og enkel å ha med å gjøre.Jeg er helt renslig, er med på biltur, går pent i båndet og møter andre hunder med godt humør, men hater katter.Jeg spiser opp all maten min og tar gjerne en dessert. Dyrlegen har forresten sagt at jeg ser helt frisk ut, men at jeg gjerne kunne droppet den desserten🙈

Jeg gjør alt jeg kan for å være en grei kosegutt. Har du plass til meg i hjertet ditt?

Jeg bor nå i fosterhjem i Moss.

Vil du vite mer om meg, så send en e-post til: solplassenhunder@gmail.com, fortell litt om deg og merk mailen med «Emil/Lynn».