Er det Gilbert du leter etter❤️

Mine vakre øyne viser min sjel

Jeg er verdens vakreste hannhund på bare 3år/15kg. En mix av bla labrador, puddel, whippet m fler.

Jeg er en forsiktig, reservert sjel som ikke nødvendigvis forelsker meg i nye mennesker som kommer på besøk, men som elsker voksne i flokken min. Jeg kan være litt reservert ovenfor nye mennesker og ønsker selv å bestemme om jeg skal hilse. Jeg viser ikke aggresjon, men trekker meg tilbake.

Mine snille eiere ser at jeg ikke er trygg sammen med babyen som har kommet og ser at det er helt nødvendig for meg å komme i et hjem med bare voksne. Håpet mitt er DEG❤️

Jeg er smart og trenger å bruke hodet mitt på små eller store oppgaver. Kanskje du kan gi meg noen utfordringer i løpet av våre vandringer? Kanskje det er agility vi skal lære oss som et felles prosjekt?

Jeg er en kosebamse når jeg selv ønsker det, men finner like godt ro på egen plass. Jeg har en evne til å krype inn i hjertet ditt med mitt forsiktige vesen og min sjarm. Jeg er snill, hengiven, leken, lærevillig, rolig inne både dag og natt, tålmodig mht tannpuss, ørerens, pelsstell, kloklipp, klipping osv. Jeg tolererer å dusjes, men liker det ikke.Pr idag greier jeg ikke å være hjemme alene, men dette kan vi øve inn. Jeg er ikke så glad i å kjøre bil, men finner meg i det.

Jeg går i hovedsak godt overens med andre hunder, spesielt tisper. Jeg er vant til å omgås flere i lek, men når det kommer til mat så kan jeg vise ressursforsvar dersom en firbent kommer for nær.

Jeg søker en mild, tålmodig og kjærlig eier hvor hverdagen er proppfull av tid til å henge sammen med meg. En som liker å være mye ute og som vil glede seg over å fortsette å trene med meg. Jeg kan varsle når det ringer på døren eller jeg hører ukjente lyder, så om vi skal bo litt landlig så er det fantastisk.

Jeg er chippet, vaksinert og forsikret. Jeg bor idag i Bærum inntil du kontakter meg❤️

Solplassen bidrar ved fjernadopsjon. Kontakt solplassenhunder@gmail.com og merk den med «Gilbert» eller ring Anne Brit på 98297883.