Vakker, aktiv firbent venn på bare 2 år reiser til ny flokk

Jeg er ei nydelig tispe på 18kg, en mix av puddel/Breton. Jeg er bare 2 år, heter Ahri og er klar for trening, turer og kos.

Pga min eiers forhold ønsker jeg meg et nytt hjem. En hverdag med aktivitet og godt lederskap. Jeg er snill og god, jeg elsker flokken min. Jeg trenger mer trening i grunnleggende lydighet og samarbeid. Jeg elsker godbiter, så forutsetningen for en god treningsøkt ligger til rette🤩 Generelt er jeg ei aktiv frøken, så det er viktig for meg å få små eller store oppgaver når vi er på tur.

Jeg er glad når jeg får besøk og slår gjerne av en prat med mennesker vi møter på tur, men trenger her øvelse i å hilse litt mer sivilisert. Jeg er lite sosialisert med andre firbente og reagerer med å bjeffe og dra i båndet når jeg møter andre på tur, men dette lar seg løse så snart vi er igang med treningen🤩. Generelt bør vi også trene på å ha god kontakt når vi er ute og vandrer slik at jeg slutter å dra i båndet. Jeg er så ung at jeg suger til meg lærdommen du gir meg.

Pelsen min får du gjerne stelle,bade også, men å klippe klør er jeg mer skeptisk til. Veterinæren gjør det jevnlig idag, men dette får vi nok til med litt øvelse og litt tålmodighet.

I bil kan jeg stresse litt. Jeg peser og er utilpass, men finner meg i det Jeg har tidligere bodd i enebolig. Nå bor jeg i blokk med mye lyder. Jeg kan varsle når jeg ser forbipasserende og savner utemulighetene, så jeg håper at du har en liten grønn hageflekk hvor vi kan nyte litt tid sammen.

Jeg kan være alene noen timer etter å ha blitt kjent og trygg hos deg.Jeg har ingen erfaring med barn. Katt er også en ukjent skapning for meg.

Jeg er forsikret, vaksinert og fulgt opp av veterinær. Jeg er frisk og sprek.

Jeg bor hos eier og Solplassen bistår ved fjernadopsjon.

Er du den jeg leter etter? Vil du vite mer om meg så skriv til solplassenhunder@gmail.com og merk den med «Ahri». Du kan også ringe Anne Brit på tlf 982 97883