Aktiv bærplukker har reist til kjærlig lagfører på prøve🫐

Jeg er en elskelig, omgjengelig og mild tispe på bare 3år. Jeg en blanding av Jämthund og Sibirsk Laika på 30kg som elsker å være i aktivitet og å være sammen med familien min. Jeg er gjerne med på skiturer, fjellturer eller andre aktiviteter som du liker. Jakt derimot, der må jeg melde pass! Jeg ivrer ikke etter å jakte, jeg er faktisk uinteressert, jeg vil heller spise blåbær og lukte i lyngen🤩

Å være to på tur er livet

Jeg har vokst opp i kjærlig, aktivt hjem og er en type som lett får venner på både 2 og 4 ben ❤️ Jeg bråker ikke med noen, jeg trekker meg heller. Jeg drar i båndet, men er ikke uhåndterlig. Du kan jo vise meg, vi kan trene sammen 🤩

Det er viktig at du har erfaring i relativt aktivt hundehold, for å hvile dagen lang er jeg ikke laget for. Videre må du være kjærlig og vite å behandle meg med respekt og kjærlighet, – selvsagt. Jeg er også vant til å ligge ute og å se utover landskapet og koser meg med det, men når dagen er over, så ligger jeg gjerne foran peisen og drømmer om en kul morgendag.

Jeg er litt av en skjønnhet! Akkurat som naturen rundt meg.

Jeg er ikke glad i å kjøre bil, jeg finner meg i det, men liker meg ikke! Jeg lager ingen lyd, men viser med kroppsspråk at jeg ikke trives.  Kanskje venner jeg meg til det etter hvert.

Jeg trenger deg som liker å være på tur, som liker å ha mitt svært vennlige vesen tassende rundt deg, som leter etter en skikkelig bestevenn.

Jeg ønsker meg helst å bo landlig. Et sted hvor jeg har mulighet til å ligge litt ute og kose meg innimellom. Jeg bor hos mine snille eiere på Vestfossen (20min fra Drammen) inntil nytt, perfekt hjem dukker opp.

Skitur, bærtur, fjelltur, svømmetur. Jeg er med!!!

Skriv en mail til solplassenhunder@gmail.com og merk den med «Frøya» eller ring Anne Brit på 982 97883