Oskar har fått mange henvendelser. Vi tror at vi finner en riktig eier blant disse❤️

Jeg er en alldeles vakker, liten mix av Pomeranien og puddel på bare 7år/6kg. Jeg trenger deg, tryggheten din og å få leve det gode liv hvor vi vandrer sammen rundt i verden❤️ Trenger du meg?

Min nåværende eier har et hjerte av gull, det må du også ha. Hun overtok meg for bare noen uker siden med den intensjonen om å hjelpe meg videre i livet. Nå har hun blitt kjent med meg og kan derfor hjelpe meg med å finne en ny, trygg hule. Nå leter jeg etter et rolig hjem med bare voksne.

Jeg kan, når jeg blir kjent og trygg, være alene en time eller tre, men savnet etter deg blir for stort når timene blir for mange. Er du i arbeid så må jeg derfor få være med deg.

Jeg forstår at du må klippe mine klør og stelle min pels, men jeg liker det ikke. Jeg finner meg i det, men du må ta deg tid til å trygge meg. At vi gjør det sammen.

Dyrlegen… Sukk… Jeg blir redd. Da må du hjelpe meg. Det er jo du og jeg! For alltid ❤️

Jeg bør bo med tilgang til hage hvor du og jeg har boltreplass til lek og moro. Jeg er veldig leken og elsker å være på tur, så det er viktig at du liker deg ute. Det er også viktig at du liker å kose med meg, for jeg ligger gjerne tett inntil deg❤️

Jeg går generelt godt sammen med andre hunder og bor idag med katt.

Jeg har nylig vært til kontroll hos veterinær og tannbehandling er utført 🐾. Forsikret er jeg også!

Er det du som leter etter meg, en vakker bestevenn? Vil du dele dine dager med meg? Jeg bor i Nittedal inntil du ringer. Solplassen bidrar ved fjernadopsjon.

Håper du vil høre mer om meg. Du kan ringe direkte til min eier Synne på tlf 93432969.