Oskar leter etter en som trenger han i livet sitt ❤️

Snasen og våken kar

Jeg er en alldeles vakker, liten mix av Pomeranien og puddel på bare 7år. Jeg trenger deg, tryggheten din og å få leve det gode liv hvor vi vandrer sammen rundt i verden. Slik jeg har gjort frem til nå❤️

Sett noen kulere kar enn meg?🐾

Jeg kan, når jeg blir kjent og trygg i hulen vår, være alene en time eller tre, men savnet etter deg blir for stort når timene blir for mange, da tror jeg liksom at du har reist til sydligere strøk og glemt meg🙈

Jeg forstår at du må klippe mine klør og stelle min pels, men jeg liker det ikke. Jeg finner meg i det, men setter stor pris på at du tar deg tid til å trygge meg. At vi gjør det sammen.

Dyrlegen… Sukk… Jeg blir redd. Da må du hjelpe meg, så fikser vi det. Det er jo du og jeg! For alltid ❤️

Før var mitt hi i en enebolig, nå bor jeg mer tett. Lydene gjør at jeg tenker at jeg må gi deg beskjed! Jeg bør derfor bo i en enebolig hvor du og jeg sammen har kontroll og selv om jeg drikker lite kaffe, – en kaffepause sammen med deg i solen sammen på terrassen er det beste jeg vet.

Jeg er lite vant til andre 4bente, men når jeg blir kjent har det gått fint. Når noen kommer på besøk så er jeg på alerten. Jeg roer meg, men tenker: «What?? Hvem er det?». Etter hvert ligger jeg gjerne ved føttene til vår «inntrenger».

Håper du har plass til meg under dynen❤️

I dag er jeg hjemme alene for mye. Min snille eier ønsker at jeg skal ha mer selskap og mer tid med min sjelsfrende nå som hennes livssituasjon har endret seg, derfor søker jeg en ny, kjærlig, myk og vennlig eier . En som kan nyte min myke pels etter vår vandring ute i verden.

Jeg har aldri vært syk, jeg er vaksinert og nå, en av dagene, skal jeg inn for å polere tanngarden min slik at du kan se mitt dollarglis 🐾. Forsikret er jeg også!

Kjøre bil? Ikke overbegeistret, lager ingen lyd, men kanskje kan det hjelpe om jeg selv tar kjøretimer 🙈

Snille, gode deg. Vil du dele dine dager med meg? Jeg bor hos min eier i Holmestrand inntil du ringer.

Håper du vil høre mer om meg. Send mail til solplassenhunder@gmail.com og merk den med «Oskar». Du kan også ringe Anne Brit på tlf 982 97883.