Cavalier Mira på Solplassens hundegamlehjem

Jeg er godjenta Mira født 24. januar 2013. Som de fleste cavalier er jeg glad i alt og alle! Jeg elsker kos og oppmerksomhet og trives godt sammen med mennesker og andre hunder! All mat er topp, så jeg må nok passes på i matsituasjoner for ellers spiser jeg også gjerne opp alle de andre hundebeboernes mat på null komma niks.

Jeg liker også å tusle rundt på de inngjerde jordene på Solplassen, og blir utrolig glad hvis jeg får besøk, masse kos og oppmerksomhet. Jeg kan også løpe kjempefort over Storjordet hvis jeg har lyst! Som mange andre cavalierer har jeg en hjertefeil, men det merkes ikke så lenge jeg daglig får hjertemedisinen min. Jeg er renslig, og sover godt om natten, egentlig en veldig snill og grei cavalier-jente som nyter mine seniordager her på Solplassen.