Sangfugl har reist til ny flokk for å se om de trives sammen ❤️

Jeg heter Palma og er en Tibetansk terrier på 6 år og 11 kilo. Word on the Street er at jeg er en liten diva som vil være med deg alltid, selv om jeg kan være alene hjemme når jeg blir trygg. Jeg kan være litt reservert i starten, men blir glad for en godbit.

Det fineste jeg vet er å ligge høyt å ha full oversikt. Det er jo klart, for jeg er en vakthund som varsler deg dersom det er noe jeg mener du bør vite😉.Jeg elsker å ligge i armkroken din å kose om vi ikke er på fjellet og jeg får løpe løs.

Jeg synger av full hals når favorittlåtene blir satt på. Noen av favorittene er When we were young og Tir na noire for å nevne

Som sagt er jeg jo en diva så IKKE FORSTYRR MEG NÅR JEG SOVER. Eller prøv å ta maten min! Da blir jeg grinete. Derfor er det ikke smart å ha meg med barn eller barnebarn for de er jeg i tillegg veldig redd for. Jeg er litt fin på det også, for jeg liker ikke å bli våt på tærne, men dusjing for å bli vakker går helt fint.

Drømmen er å komme til noen som har tid til meg og hvor jeg kan være med på turer, selv om jeg er glad i å slappe av og er en bedagelig type må dere være hundevante folk. Jeg er ikke en hund for alle. Dere bor kanskje landlig? Det hadde vært supert for der vi kan synge og kose oss i skogen sammen❤️

Nå bor jeg i Asker med familien til vi finner den rette partneren til Palma.

Fikk du lyst til å ta en sang med Palma?Ta kontakt med Elisabeth på mail: solplassenhunder@gmail.com. Merk mail med Palma og Elisabeth så kanskje vi sees😊 Du kan også ringe Elisabeth i helg eller hverdager mellom 17-21. Tlf 415 72 114