Den flotteste Beagel søker turglad flokk

Rolf er en flott Beagle på 7 år og 18 kg (kastrert) som på tragisk vis har mistet flokken sin og trenger en ny. Det er ikke vanlig at biler stopper på veien og det ropes ut av vinduet. Det skjedde for noen dager siden da vi luftet Rolf. Og det stemmer. Han er en fantastisk flott Beagle.

Rolf er en typisk Beagle med godt humør, og som det er lett å være sammen med. Han knytter seg lett til menneskene sine og søker kontakt med de som vil snakke.

Han har bodd sammen med to hundekompiser, og det kunne kanskje være fint om det allerede er en hyggelig hund i den nye flokken, selv om det går bra med bare mennesker.

Her i fosterhjem har Rolf bodd helt greit i leilighet, men han er egentlig vant med hus og inngjerdet hage.Rolf vil være tett på menneskene sine, og koser seg i sofakroken ved siden av deg. Han liker ikke så godt å være alene, men det tror vi at kan trenes forsiktig opp.

Vi snakker om Beagle, så nesa er i konstant aktivitet enten det er kjøleskapet som åpnes eller det har gått et rådyr forbi. Det sies at Rolf en gang var borte i to dager etter å ha fått snusen i rådyr, så det gjelder å passe på at båndet er godt festet.

Rolf har aldri vært jakthund.

Kunne du tenke deg å gi Rolf en varm sofakrok med mye kos?

Vil du vite mer om Rolf, så send en mail til: solplassenhunder@gmail.com og merk den med ROLF.