Små poter søker varmt fang med god tid for kos❤️

Jeg heter Ziko, er en Chinese Crested gutt bare 8år/8kg. Jeg leter kanskje etter en pensjonist som lever et rolig liv? Alt jeg lever og ånder for er kos, kos, tur og kjærlighet. Jeg er virkelig en sjel proppfull av hengivenhet til min eier. Jeg er kastrert og lever mitt gode liv hos min snille fostermor på Hvaler inntil du dukker opp❤️

Jeg er sprek og selv om jeg kan varsle på dørklokken og spesielle lyder, så er jeg ingen utpreget kjeftesmelle. Jeg bor idag i blokk og det fungerer strålende. Jeg elsker nærhet og fellesskap. Jeg har vanskelig for å være alene, så om du er i arbeid så må du ha muligheten til å ta meg med deg. Jeg er vaksinert.

På siste tannlegebesøk så trakk jeg flere tenner. De få jeg har igjen er fine, og damene jeg prøver å sjekke opp synes jeg er like fin uten full perlerad.

Jeg ønsker meg et hjertevarmt hjem hvor min plass er på ditt fang. Når vi har spankulert en tur så er det der jeg vil være, nær deg!

Jeg går godt med andre hunder som jeg kjenner og kjører bil og båt med glans. Jeg kan være skeptisk til fremmede, men roer meg etter kort tid. Jeg er redd for mindre barn.

Ønsker du å ta imot mine små poter, la meg få tasse i dine fotspor og å la meg ligge inntil deg?

Vil du vite mer om meg? Ring Anne Brit på tlf 982 97883 eller send en mail til solplassenhunder@gmail.com og merk den med «Ziko».