Brun, vakker firbent bestevenn reiser til ny flokk for å se om de matcher bra❤️

Jeg heter Denny, er 6år og av rasen Field Spaniel. Jeg veier 23kg og har levd et svært godt hundeliv. Jeg er født i Finland, men forstår norsk. Min snille eier har fulgt meg godt opp, jeg er vennlig og god og fungerer godt i hverdagen. Leter du etter en skikkelig bestevenn så er det meg❤️

Jeg trenger nå et nytt hjem. Et hjem som er aktivt, gjerne med fjellvandringer, en form for hundesport eller annet som gjør at jeg trives og får fortsette å være den glade og kjærlige sjelen jeg er. Du må være glad i å kose med meg, stelle pelsen min og like at jeg tasser rundt deg rundt i verden. Jeg kan være alene hjemme, men vil ikke passe huset uten deg hver dag.Vi kan heller bruke mer tid sammen.

Jeg er frisk, vaksinert og forsikret. Jeg bor hos eier på Gjøvik inntil et perfekt hjem dukker opp. Skriv mail til solplassenhunder@gmail.com og merk den med «Denny» eller ring Anne Brit på tlf 982 97883.