Fire usikre poter søker stilling som nøtteknekker

Jeg heter Polly, veier 18kg, er bare tre år og en mix av Puli/Collie. Jeg er supersmart og trenger en som gir meg noen nøtter å knekke slik at jeg får brukt hodet mitt. Jeg vil ha en arbeidsgiver med god og lang erfaring i aktivt hundehold hvor kontakt står i fokus.

Jeg har en stor klump i magen når jeg møter fremmede, den klumpen vokser seg så stor at jeg kan beslutte å forsvare både deg og meg med tydelig kroppsspråk. På uerfarne har jeg erfart at det virker, de blir engstelige og situasjonen blir spent.Jeg trenger en tydelig, myk, erfaren og kjærlig eier som kan gi meg trygghet og mestringsfølelse. En eier som er aktiv i forhold til aktiviteter med meg. Jeg er spretten som fy og svært smart, det er derfor viktig at jeg får stimuli i form av trening. Mitt kloke hode trenger oppgaver, spor eller lydighet feks?

En mer kosegris enn meg kan sjelden sees. Jeg elsker flokken min grenseløst.Jeg er glad i å kjøre bil, trives i båt, jeg greier fint å være alene hjemme noen timer, jeg går helt greit i bånd og er i det hele et positivt tilskudd i flokken min. Jeg går godt med de hunder jeg blir kjent med, så om du har en trygg hund fra før, så ønsker jeg meg gjerne et «søsken». Ukjente hunder vi møter kan være skremmende og jeg kan gjøre utfall dersom du ikke tar kontroll på situasjonen. En hundetrener og familien min har jobbet mye med meg den senere tid. Jeg responderer svært bra og er skikkelig god på å søke/holde kontakt! Jeg gjør mye for en godbit 🐾Jeg forventer derfor at vi sammen kan få gode resultater med dedikert trening.

Det er viktig å ta seg ut synes jeg! Jeg pleier derfor å gå til frisøren for å alltid se snasen ut. Da steller jeg neglene mine også.

Jeg bor idag i Oslo by med mange inntrykk rundt meg. Folk, sykler mm gjør meg frustrert og redd. Med eksponering og riktig, positiv motivasjon så tror jeg at jeg vil takle dette mye bedre når vi går tilbake til start med blanke ark. Jeg trenger få en plass hos deg hvor det er bare voksne. Et hjem hvor aktivt hundearbeid er en naturlig del av hverdagen. En plass hvor du kan ta med deg potene mine rundt på mestringsoppgaver🐾

Jeg bor hos eier i Oslo inntil min evige, trofaste ledsager dukker opp❤️

Hundeinstruktør Heidi kan fortelle mer om meg dersom du ringer 922 31 262 mellom 11 og 17. Du kan også ringe Anne Brit på tlf 982 97883. Mail kan du skrive til solplassenhunder@gmail.com og merke mailen med «Polly».