Myke Milo vil være din skygge❤️

Jeg heter Milo, er tre år og en 36 kg tung labrador. Jeg setter ofte mine vakre, brune, tårevåte øyne i deg for å få akkurat det jeg har lyst på fra deg. Mine poter vil følge deg overalt!

Jeg elsker å møte andre hunder. Det er noe jeg synes er skummelt, spesielt nye mennesker, men har de meg seg en hund så går det greit. Da er mitt fokus: ny venn og lek🤩De sier jeg er en hund som er underdanig i en flokk, jeg vil helst bare unngå problemer. Derfor kan jeg bjeffe og rygge unna når jeg blir usikker. Det hadde vært fint om du ville være med å jobbe litt med dette, slik at jeg kan bli tryggere. Slik kan du og jeg møte verden med hevet hode.

Det beste jeg vet er tur, helst med litt fart. Jeg elsker også å tulle med bamser og leker. Jeg er jo en jakthund, så det å få lete opp ting med nesa mi ville vært supert! Kanskje vil du trene på det sammen med meg? Det sies at jeg trekker i båndet, men det kan vi jobbe med sammen! Det vil knytte oss sammen og vi vil oppleve mestring i bøtter og spann både du og jeg.

Jeg er ingen klengete koseklump, men elsker å bli klødd på magen og der du er, er jeg også!

Når du må ut uten meg så ligger jeg trofast og rolig hjemme og passer på tøflene dine.
Om du vil ut å kjøre bil så blir jeg gjerne med.

Milo er hos eieren sin i Drammen frem til vi finner rett eier, så om du vil bli bestevennen til Milo, kan du ta kontakt med Elisabeth på mail, eller telefon.
Send mail til Solplassenhunder@gmail.com og merk den med Elisabeth og Milo. Eller du kan ringe tlf 41572114 etter kl 17 på hverdager.