JoJo flytter straks til sin nye eier

Jeg heter Joanna, veier 6kg og er 6år. Jeg er av fin familie. Jeg er en Podengo Portugues, liten og strihåret. Til daglig kalles jeg JoJo. Jeg har vært enebarn. Jeg ønsker meg godt voksne og ansvarsbevisste eiere.

Jeg vil alltid ha mennesker rundt meg. Jeg liker ikke å være alene hjemme. Jeg har vært i hundebarnehage når mine eiere har vært borte fra meg. Jeg kan være veldig høylydt når jeg passer på hjemmet vårt. Ingen lyder går forbi meg uten at jeg sier i fra. Av den grunn passer jeg ikke til å bo i blokk eller rekkehus. Jeg vil bo i enebolig uten for mye støy hverken ute eller inne. Småbarn er jeg redd for. Store barn liker jeg veldig godt

Jeg er nå klar til å dele resten av livet med min nye. Jeg er vant til å være alenehund. Tisper kan jeg krangle med, særlig når de er litt sånn eiesyke sånn som meg. Sammen kan vi kose oss og oppdage nye steder. Vintertøyet og de fine skoene mine er klare for kaldere tider. Jeg er også glad i god mat, håper vi kan dele gode måltider ute i skog og mark.

.