Zushi har reist til ny flokk for å se om de trives sammen❤️

Jeg er en liten mellomPincher på bare 7år og 14kg. Jeg er altså en liten og snerten frøken. Jeg søker nå tilhørighet i ny, kjærlig flokk.


Jeg elsker å gå på tur, kjører gjerne bil og går ganske fint å bånd. Jeg passerer folk og dyr med nysgjerrighet og vandrer deretter videre. Når jeg får besøk så hilser jeg forsiktig, jeg trenger litt tid til å bli kjent med dem, men så er alt i skjønneste orden.Jeg hater å klippe klør, så her har en hundefrisør hjulpet til. Å løfte meg liker jeg ikke, da sier jeg kraftig ifra. Bortsett fra dette så er jeg en svært omgjengelig og nydelig sjel.

Av aktivitet så ønsker jeg å få knytte meg til deg som er ganske mye på tur, men vi kan også ta en rolig dag i din sofakrok.


Jeg er absolutt ingen bråkmaker, men jeg bor idag med en annen tispe som overhodet ikke aksepterer min nærhet. Mine snille eiere ønsker derfor at jeg skal komme til et hjem hvor jeg kan få det trygt og godt. Jeg har tidligere bodd med katt, vi var gode venner🐾


Skal du ut og handle middag til oss, så kan jeg være alene noen timer etter å ha blitt trygg i mitt nye hjem. Jeg stresser litt i starten, men roer meg etter hvert. 

Jeg er nylig helsesjekket og vaksinert.
Jeg bor hos mine fine eiere i Horten inntil du dukker opp.

Vil du høre mer om meg så ring Elisabeth på 415 72114 e. Kl 17 eller send mail til solplassenhunder@gmail.com og merk den med Zushi.