Drømmedama har reist til nytt hjem❤️

Jeg er en pen, slank, rask, smart og sporty Dansk-Svensk gårdshund som heter Lucky på 8 år.

Jeg elsker turer i friluft og er alltid først for å snuse og sjekke at alt er klart der fremme. Alt dette uten å bli sliten, men tar gjerne en pause med nistemat hvis turen er lang.

Jeg elsker hjemmekos. 

På et pledd i sofaen eller rett og slett på fanget ditt. Jeg ligger gjerne i armkroken mens du stryker meg litt på kroppen. Så kan du få mange kyss og slikk på nesen. På munnen også, forresten 😂 Jeg vil være din eneste dame, og hvis vi møter andre tisper underveis, så vet jeg akkurat hvor mange tenner jeg skal vise frem og hva jeg skal si for å få dem til å ligge unna.Gutter er mye greiere å møte.

Jeg pleier å snuse opp ting som jeg kan spise for å spare litt på matbudsjettet hjemme. 

Det er mulig at jeg får litt dårlig fordøyelse av dette, men sammen kan vi passe på dette.   Jeg er en ekte rase Dansk-Svensk Gårdshund på 8 år. Jeg veide meg nettopp. Som damer flest turte jeg ikke se på, men de sa at vekten var 7,2 kg.  Pelsen sitter fortsatt stramt, så det er nok ikke mye å bekymre seg for her. Kanskje jeg burde gå opp litt😉  Hjemme oppfører jeg meg pent, og jeg kan godt være hjemme alene en stund. Det bør ikke være for mye mat og sånt jeg kan finne hvis jeg er alene hjemme, for jeg trøstespiser. Men jeg kan gjerne tømme søplebøtta enten du synes det trengs eller ikke. Jeg kan sitt og gå og legg deg.  Så vet jeg hva gå pent er, men hvis jeg må det, så later jeg som om jeg må tisse og satser på at du har glemt det etterpå 😉Jeg har egentlig tenkt å trene litt på dette med å gå pent, men det kommer jeg til å trenge litt hjelp til. Jeg lærer lett hvis jeg får noen godbiter, så jeg håper at du kan hjelpe meg. Nå har jeg bodd litt i fosterhjem ved sjøen. Der er det mange måker, og jeg har fått en ny hobby. Det er å jage måkeunger. Det er skikkelig gøy, og litt overraskende for den som holder båndet. Jeg sier ganske lite når vi er hjemme og jeg krangler aldri. Men hvis det banker på døra, så sier jeg boff fordi jeg vet at jeg hører mye bedre enn deg. Når vi kjører bil, så vil jeg sitte i bur. Jeg liker godt å møte både voksne og barn. Kanskje jeg til og med kan bo sammen med barn?Det er nok best hvis du har en liten hage jeg kan løpe litt i. For jeg er lynrask. Og så må det være gjerde rundt, for jeg har så lyst til å utforske verden at jeg glemmer hvor jeg bor hvis jeg kommer ut.

Høres jeg ut som drømmedama di? 
Send en mail merket med Lucky/Aina til Solplassenhunder@gmail.com (mailto:Solplassenhunder@gmail.com) eller ring Aina
928 04 336 mellom 17.00-20.00