Vilja reiser snart til ny flokk for å se om de trives sammen ❤️

Kjære deg, kan jeg bli din? For alltid ❤️

Du kan ikke tro hvilken vakker og arbeidsivrig sjel jeg er🤩
Bare 3år, ca 15kg og blanding av Border Collie og Retriever.

Meg i solnedgang 🌞

Jeg er en usikker sjel som søker en myk, men tydelig og aktiv eier. Når jeg blir usikker trekker jeg meg unna og kan finne på å vise tenner.

Jeg trenger inderlig en erfaren og tålmodig makker som vil lede meg rundt i verden, trygge meg og arbeide med meg. Jeg ønsker å bruke hodet mitt, få masse kjærlighet og oppgaver som gir meg mestringsopplevelser. Jeg har ikke hatt den beste starten i livet. Jeg elsker kos, men på egne premisser.

Se på oss a🤩

Menneskene mine har gjort en super jobb, for jeg er veldig lydig og har kommet langt. Men omstendighetene er slik at de ikke har kapasitet til å gi meg den aktiviteten jeg fortjener lenger, og de har med tungt hjerte måttet ta denne avgjørelsen å finne det beste hjemmet for meg.

Jeg elsker trening og lange turer. Fisketurer er veldig fint. Da kan jeg sitte i timevis å følge stanga med snøret og håpe på napp. Vann er rett og slett en favoritt.
Jeg kan være alene hjemme noen timer når jeg har blitt trygg og går godt overens med andre hunder når jeg blir kjent.

Er du min nye drømmepartner? Som er tydelig, men myk, og som kan være med på nye utfordringer og jobbe sammen med meg?


Nå er jeg hos familien min i Skien og blir der til vi finner den rette for meg.
Falt du pladask for Vilja? Ta kontakt med Anne Brit på solplassenhunder@gmail.com merket Vilja, eller på tlf 982 97883