Mango, silkesvart skjønnhet har reist til ny flokk for å se om de trives i samme hule❤️

Jeg er en vakker tispe, blanding av 1/2 Engelsk Cocker spaniel, 1/4 Beagle og 1/4 Vestgjötalands spetz på 4 år og 16 kg.

For at jeg ikke skal bli stresset er det viktig for meg å vite at alle i flokken er samlet. Jeg liker å holde avstand til fremmede på to og fire ben. Er litt sensitiv i situasjoner som er nye for meg, men min eier sier at jeg er tøff i noen situasjoner og tør fort opp. De jeg er kjent med liker jeg å leke med. Dette med stress har jeg egentlig hatt problemer med fra starten av, jeg trenger din hjelp med å finne roen. Jeg bør bo uten barn.

Jeg elsker å være med der det skjer, selv om jeg er redd. Vil helst ikke være alene, men nå takler jeg det bedre. Det må vi nok jobbe litt med, du og jeg. Det er aldri noe problem å ha meg løs, for jeg oppsøker ikke problemer, jeg trekker meg heller unna og er aldri sint. Klart jeg har egne meninger, men gir meg når menneskene mine vil noe annet enn meg.

Det er superfint å bade, helst sammen med deg, for da kan jeg hoppe etter. Bære laaange pinner, juhu!!! Også elsker jeg turer. Det er fint med kos, men jeg er ikke klengete heller.

Det jeg drømmer om er en jobb der jeg kan bruke nesa mi og noen som kan hjelpe meg til å bli en harmonisk hund.

Jeg er frisk og rask, men jeg har fått noen allergier. De plager meg ikke om dere ikke har mugg og husstøv hjemme.


Nå bor Mango hos familien sin i Bærum, til vi finner rett eier.
Hvis du synes Mango er til å spise opp😉 tar du kontakt på mail: solplassenhunder@gmail.com merket Elisabeth og Mango. Eller på tlf 41572114 etter kl 17.00 på hverdager.