Skotsk Bonnie reiser til ny familie for å se om de trives sammen ❤️

Vil du være med meg på reisen til et trygt og aktivt liv?

Jeg heter Bonnie og er en utrygg lagotto på tre år (tispe). Jeg veier 14kg. Jeg trenger mye omsorg og hjelp for å bli tryggere på omgivelsene mine. Derfor er det ikke lurt at dere har barn.

De sier jeg er drivende god på innkalling. Jeg elsker trening og nose work er en favoritt! Å bære en ball i munnen er supert, men jeg vokter den ikke. Jeg er snill som dagen er lang, er bare en veldig usikker sjel.

Jeg er kjent for å være superlojal mot menneskene mine. Jeg vil være med der det skjer, selv om det egentlig føles usikkert for meg.


Du må like å kose i sofaen med meg for der trives jeg! Om jeg får sove i sengen din blir jeg lykkelig.

Jeg frisk som en fisk, men ørene mine kan være et lite problem og må nappes. Det er ikke favorittsysselen min, men jeg lar deg gjøre det. Menneskene mine tror kanskje at jeg ikke tåler egg, men det trenger jo ikke jeg å få.


Jeg befinner jeg meg i Bergen sammen med eieren min til vi finner det beste hjemmet for meg. Drømmen hadde vært et godt sted der jeg kan få hjelp med det som gjør meg utrygg.

Ta kontakt med Elisabeth på mail: solplassenhunder@gmail.com, eller telefon 41572114 etter kl 17.00 på hverdager