En Spansk senorita har reist til ny familie for å se om de trives sammen ❤️

Jeg heter Fia, er bare 8år og veier ca 8kg.  Jeg er en vakker terriermix som elsker å være ute på tur, snuse og å lese innholdet i grøftekantene. Jeg tåler godt lengre turer om du liker det, jeg har testet å sove telt og oppførte meg eksemplarisk🤩

Jeg er veldig usikker sammen med barn og ønsker meg derfor et kjærlig hjem med bare voksne.  Jeg vil gjerne bo i nærheten av turområder, og gjerne ha en liten hageflekk hvor jeg kan kose meg.

Jeg kan rope og bære meg litt på noen hunder vi møter, andre går jeg rolig forbi.Dette kan vi jo trene litt mer på, det er jo gøy at vi jobber litt sammen, knytter bånd og får tillit til hverandre? Jeg går generelt godt med alle de hundene jeg er kjent med, både hanner og tisper.


Hva skjer dersom du spiser middag og en forbipasserende tar en bit av poteten din? Frekt og freidig , ikke sant?!! Jeg reagerer når andre hunder kommer i nærheten av min middagstallerken, så da må jeg ha matro!

Jeg er en blid hund, jeg er vant til å kjøre bil, jeg kan være hjemme alene og når du skal stelle pelsen og neglene mine, så lar jeg deg gjøre det. Jeg er en ekte, god venn som varsler deg når hunder passerer utenfor huset vårt❤️


Jeg finner meg i veterinærbesøk, men her er jeg litt engstelig så jeg blir glad for din støtte i den situasjonen. Jeg er frisk og rask! Jeg er en liten jeger og går derfor alltid i bånd medmindre området er inngjerdet.
Kan du og jeg bli et godt team? Kose oss sammen på late dager eller legge i vei på vandringer i skog og mark?

Send en mail til solplassenhunder@gmail.com og merk den med «Fia» eller ring Anne Brit på tlf 982 97883
Fia bor i Sandefjord inntil du dukker opp. Solplassen bidrar ved fjernadopsjon.