Glede på 4 poter har reist til ny flokk for å se om de trives sammen ❤️

Jeg er en liten, veldig vennlig og kosete langhåret dvergdachs på bare 4år som inderlig trenger deg. Jeg heter Theo.

Jeg er tvers igjennom en lojal bestevenn som liker meg aller best når jeg er ute i verden med deg. Jeg kommer fra gode spor-/jaktlinjer, og er en kosete tass som søker et hjem som kan gi meg den stimuli jeg trenger.

Mine eiere idag er veldig glad i meg, men pga alvorlig sykdom over tid, har jeg ikke fått det jeg trenger for å leve det gode hundeliv. Av denne grunn er jeg dessverre ikke renslig. Mine snille eiere ønsker det beste for meg, derfor søker jeg deg. Vær så snill å gi meg en ny sjanse, gi meg din kjærlighet og gi meg gode rutiner med tur og arbeid. Slik at denne vanen blir korrigert.

Jeg er en omgjengelig kar og det finnes overhodet ikke aggressivitet i meg.

Jeg bor idag sammen med en annen hund. Jeg blir fort ivrig når jeg møter andre 4-bente, så passeringstrening er jo en god start for deg og meg å trene på? For å knytte bånd og få tillit til hverandre? Jeg er full av energi som jeg idag ikke får brukt, så det er viktig at du er villig til å gi meg den aktivitet jeg fortjener. Slik at jeg får fortsette å utvikle meg som den staselige karen jeg er.

Mitt største sommerønske er å få komme til en kjærlig, aktiv og tålmodig eier. Kanskje kan vi bli «fjellgeiter» sammen? Kanskje kan vi legge lunsjen i lyngen slik at min fantastiske nese kan brukes til å finne den igjen? Små og store aktiviteter som gjør at mitt liv får riktig innhold?

Vil du vite mer om meg? Skriv til solplassenhunder@gmail.com og merk den med Dachs/Theo» eller ring Anne Brit på tlf 982 97883.

Jeg bor hos eier i Kragerø inntil du dukker opp i mitt liv❤️