Lotte – kjærlighet på 4 reiser i september til nytt hjem for å se om hun trives der

Vakre Lotte reiser snart til nytt hjem.

Jeg er en nydelig Shetland sheepdog, en mild vakker skatt på 8år som søker rolig hjem hvor jeg kan få fortsette å være en bestevenn. Jeg veier ca 4kg.

Jeg har levd verdens beste hundeliv, drevet aktivt med agility og har all grunnleggende oppdragelse i meg. Jeg trenger deg som liker å være ute, men har ikke behov for de høyeste fjelltoppene. Ønsker du å ha meg med på strabasiøse turer, så finner jeg meg godt til rette i din ryggsekk.

Jeg ønsker meg en liten hage hvor jeg kan få kose meg sammen med deg og vil gjerne krølle meg sammen i vår sofa når dagen er over. Dersom du må ut uten meg, så passer jeg gjerne hundrelappen vår inntil du kommer tilbake.

Jeg ønsker ikke å bo med katt og mindre barn gjør meg usikker. Jeg tolererer godt andre hunder, jeg trekker meg unna og unngår bråk. Jeg er ikke en utpreget varsler, men kan si ifra når jeg mener det er nødvendig.Jeg er engstelig for fyrverkeri og kan også reagere på tordenvær, da er det viktig at du tar godt vare på meg slik en kjærlig eier skal.
Jeg trenger at du steller sveisen min, jeg elsker det ikke, men finner meg i det.


For at jeg skal ville adoptere deg, så må du være mild, kjærlig og sette pris på mitt vennlige vesen. Det er en selvfølge at det blir du og jeg livet ut.
Jeg er forsikret og chippet. Jeg bor hos eier på Lillestrøm inntil det perfekte hjemmet dukker opp. Solplassen bidrar med fjernomplassering.

Vil du vite mer om meg? Send en mail til solplassenhunder@gmail.com hvor du beskriver hva du kan tilby meg. Du kan også ringe Anne Brit på 982 97883.