Vakker sjarmør skal bli kjent med ny flokk om ikke lenge

Jeg er en elskelig, vennlig, omgjengelig og mild gutt på bare 2år. Jeg er en blanding av Whippet/Italiensk mynde/kinesisk nakenhund og veier 15kg. Jeg har vokst opp i kjærlig hjem og får lett venner på både 2 og 4 ben. Jeg bor i fosterhjem på Hvaler idag, men etterhvert vil jeg være klar for å dele livet med deg❤️

Jeg er frisk, rask og er oppdatert på vaksineringen. Hver onsdag har jeg spadag. Da tar jeg meg et skumbad, steller neglene mine og tar meg en grundig tannpuss.

Jeg er skikkelig leken og liker å løpe fra meg jevnlig, men går som regel tur i bånd eller koser meg løs i hagen. Jeg drar i båndet, særlig i starten av en tur, men dette kan vi trene på!
Det er viktig at du har en plan på hvor vi trygt kan frese fra oss (Mynden i meg lever❤️). Når dagen er over, så ligger jeg helst inntil en varm kropp og nyter rolig livet.
Jeg lager virkelig ikke mye lyd!

Dersom du skal ut en tur, så blir jeg rolig og trofast hjemme og passer på smykkeskrinet vårt. Jeg trenger tid sammen med deg i det nye hjemmet mitt for å bli trygg og kjent først.

Jeg er ikke glad i å kjøre bil, dette må vi trene mer på. Jeg finner meg i å ligge i baksetet med sele, men liker meg ikke!
Jeg skal absolutt ikke bruke bur, jeg får panikk og hater det!

Jeg trenger deg som liker å være på tur, som liker å ha meg under pleddet sammen med deg i sofaen og som liker å ha mitt svært vennlige vesen tassende rundt deg.

Jeg er gjerne med på turer sommer som vinter, men som mange hunder med lite/ingen pels så bruker jeg klær.
Kleskolleksjonen min følger med meg!
Det er også viktig at du setter deg inn hva en nakenhund trenger av pleie.

Skriv en mail til solplassenhunder@gmail.com og merk den med «Max» eller ring Anne Brit som skal finne et nytt hjem proppfullt av kjærlighet. Tlf 982 97883.