Vakker, vennlig sjel har fått nytt hjem❤️

Jeg er en vakker Buhund (hanne) på 16kg og bare 6år og som elsker å være på tur. Nå tilbyr jeg deg å være ditt trofaste, kjærlige turfølge.
Eller kanskje er det spor eller annen aktivitet du vil lære meg?

Jeg er frisk og rask, kan fint være hjemme alene noen timer, kan kjøre bil (men har ikke førerkort), går fint i bånd og er en koselig kar. Jeg er vant til båtferie og roer meg fint som matros. Både du og veterinær får lov til å håndtere meg, og jeg elsker å være med flokken min på det som skjer. Jeg er vant til å være med på sykkelturer og jeg er vant til å gå løs når tid og sted passer for det.

Jeg bor idag i enebolig og trives med det. Jeg varsler når jeg hører at noen kommer (jeg er jo en Buhund), så blokk er nok ikke det rette? Jeg jager sykler, så vi trenger ikke å delta på Birken😂 Med mindre vi trener mye på det, så trenger vi heller ikke å være for mye på badestranden, det er for slitsomt for meg. Da stresser jeg og roper intenst så fort noen går for å bade! Mitt gjeterinstinkt slår nok inn, så jeg klarer ikke helt å styre meg.
Jeg har ikke bodd med katt, men viser ingen reaksjoner på katter i nabolaget.

Mine kjærlige eiere ønsker det beste for meg og vil at jeg skal komme til deg for å få brukt meg mer. Jeg bærer litt preg av at jeg trenger å få mer aktivitet i hverdagen enn hva jeg har fått den siste tiden (grunnet helseutfordringer i hjemmet).

Min nye kjærlighet skal like natur og tur, samt ha god tid til meg.

Ønsker du å vite mer for å se om du og jeg skal bli samboere, skriv en epost til solplassenhunder@gmail.com og merk den med «Balto» eller ring Anne Brit på 982 97883.

Balto befinner seg på Sørlandet inntil rett, ny eier dukker opp.