Spansk senorita reiser til ny flokk for å se om de trives sammen

Jeg er en Spansk Vannhund på 7 år. Er du klar for å ha meg ved din side i gode og onde dager?

Drømmen er noen som som elsker å være på tur og å leke med meg. Har du hus med hage i litt rolige omgivelser (for jeg kan bjeffe litt…) så får du verdens mest hengivne venninne.

Jeg er en skikkelig skravlekopp med egne meninger og som vet hvordan jeg vil ha det. Jeg er nok blidest tidlig på dagen og klar for det meste. Om kvelden vil jeg helst bare slappe av.

Når vi møter fremmede hunder på tur og jeg er i bånd blir jeg usikker, men hvis jeg får være løs da er jeg klar for lek. Katter vil jeg gjerne jage, men det får jeg jo ikke lov til. Derfor er det dumt å ha katt.


Som Spanske vannhunder flest kan jeg være en litt reservert frøken, jeg kan være noe skvetten. Derfor er det ikke så lurt med barn. Det tar litt tid for meg å bli kjent med fremmede, men når jeg får litt tid på meg, da er jeg veldig omgjengelig og en skikkelig kosegris med de jeg elsker aller mest.

De som elsker meg sier at jeg er drivendes god på innkalling!! Jeg er liksom en type hund i byen og en på landet. I byen går jeg som en gudinne i bånd, men på landet er jeg fri og kan løpe løs så mye jeg vil. Jeg elsker frihet og vind å krøllene❤️

Dersom du må ut en tur, så går det fint at jeg alene passer på hulen vår inntil du kommer tilbake.

Falt du panneflatt for Lola? Ta kontakt på vår mail: solplassenhunder@gmail.com. Merk mail med Elisabeth og Lola. Eller ring Elisabeth på tlf 41572114 etter kl 17 på hverdager

Lola er hos eieren i Oslo/ på Elverum frem til vi har funnet drømmehjemmet.