Max på 5år søker erfarent hjem og nye arbeidsoppgaver

Er det meg du har ventet på i hele ditt liv?❤️

Er du den som er klar for futt og fart i livet ditt, som vi ta aktiviteter på strak labb sammen med meg og i tillegg har erfaring med aktivt hundehold? Da er vi de rette for hverandre❤️ Jeg heter Max og er en renraset Toller.

Yes! Målet er nådd!

Jeg er en litt sensitiv fyr som må ha litt ekstra stell i matveien, men ellers er jeg en aktiv type som elsker aktiviteter og arbeid. Jeg er en intelligent kar, jeg har stor kapasitet og det er veldig viktig at du har tanker om hvordan du vil bruke mitt smarte hode!
Jeg er utpreget lærevillig og vil nok mestre det meste som vi to vil trene på. Jeg elsker selvsagt vann! I båt må jeg stroppes fast for jeg er klar for et bad når som helst. Jeg liker å bestemme litt, så det er fint om du har erfaring i å lede meg på riktig vei.

De sier jeg er flink til å gå i bånd, men når jeg møter andre hunder blir det vanskelig.
Katter er kule, jeg elsker å jage de😳
Men folk? De elsker jeg! En skikkelig kosegris kan jeg være, men vil gjerne eie ting og det blir vanskelig med barn.
Kontakttrening, mental stimuli og positiv forsterkning vil nok gjøre meg til en wonderboy❤️

Om du må gå ut uten meg, så greier jeg veldig fint å vente hjemme alene.

Om du eller dere er klare for nye eventyr med meg kan dere ta kontakt på mail til Solplassenhunder@gmail.com. Merk med Elisabeth og Max. Eller ring Elisabeth på tlf 41572114 etter kl 17 på hverdager.
Max er hos eier i Vestby fram til vi finner rett hjem.