Nydelige Lady har fått en ny sjanse hos ny flokk❤️

Jeg er ei lita frøken, en Border Collie, på bare 2 år. Jeg veier ca 15kg. Jeg har et helt liv foran meg og jeg ønsker meg en erfaren arbeidskamerat med et aktivt hundehold.

Jeg er mild, kjærlig, kosesyk og har veldig lett for å knytte meg til mennesker. Jeg har erfaring med barn fra 7år og oppover, de er jeg veldig glad i.

Jeg elsker å leke, kan kjøre bil og har vært vant til å bli med min eier på jobb hvor jeg er rolig og fin. Jeg er veldig arbeidssom, jeg ønsker å lykkes, og jeg søker kontakt og bekreftelse fra deg på at jeg jobber riktig.
Jeg lar deg gjerne klippe mine klør, jeg stoler på deg!
Jeg er usikker i møtesituasjoner med andre hunder. Jeg trenger din hjelp for å lære meg hvordan jeg skal håndtere situasjonen. Idag kan jeg lage stor ståhei, jeg bjeffer og kan virke truende frem til jeg forsiktig får snuse og bli litt kjent. Da roer jeg meg raskt og greier å være en balansert, fin hund. Nye eiere må være flinke til å lese meg, ha kunnskap om å trene riktig, gi meg rikelig med mosjon og jeg må få bruke mitt smarte hode. Jeg trenger å oppleve mestring og trygghet, noe nye eiere må være forberedt på å jobbe dedikert med. Jeg responderer raskt på positiv og dedikert trening.
Jeg bor idag i fosterhjem sammen med en annen hund. Det går kjempefint, jeg liker denne flokken og tilpasser meg raskt.


Jeg er frisk og rask, klar for å bli din trofaste arbeidskamerat. Er det deg jeg venter på?

Kontakt fosterhjemmet for mer informasjon om meg. Solplassen bistår hjemmet ved publisering.

Madeleine Dreier
maddre@hotmail.com
tlf. 40 29 30 22