3kg kjærlighet har reist til ny flokk❤️

Jeg er Amigo, en herlig eventyrmiks av Pomeranien/Dvergsnauser og Klein Spitz. Jeg er bare 2 år, kastrert og full av lærevilje! Flere triks er innlært, nå venter jeg på at du skal gi meg nye utfordringer, vennlighet, kos og kjærlige ord fra godstolen vår❤️

Jeg kommer når du roper og følger deg.
Jeg er vant til katt og store barn. Jeg er ikke vant til å være alene hjemme hver dag. Mindre barn går jeg ikke godt sammen med!

Enten er vekten til veterinæren feil, eller jeg bør kanskje gå ned noen gram, men noen tungvekter er jeg jo ikke.

Jeg er proppfull av kjærlighet til deg, men fremmede må jeg få tid til å bli kjent med og kan lage skikkelig drama med mye lyd når de kommer innenfor døren. Vi må trene på dette, mitt fosterhjem kan gi gode råd på veien.
Jeg vil selv bestemme når tiden er inne for å hilse på fremmede, jeg blir redd om de kommer innenfor min intimsone før jeg er trygg (tenk deg selv om en person på bussen løftet deg opp på sitt fang?)

Aller helst vil jeg at du og jeg lever det rolige liv uten for mye farting ut og inn hjemme hos oss. Vi kan kose oss på turer eller i hagen, se en film eller trene inn et nytt triks?

Jeg er frisk, rask, kosete, bestemt. Jeg trenger noen som vil eie meg -, en liten, vakker sjarmør tassende rundt bena sine.
Er det deg?

Send en mail til solplassenhunder@gmail.com og merk den med «Amigo» eller ring fostermor Liss på 90787300