Sjarmøren Åtto har reist på nye eventyr ❤️

Jeg er en Welsh terrier på snart 2 år med mye sprell.

De sier at jeg er en utrygg fyr og passer godt på både leker og godis jeg liker ekstra godt. Derfor skal jeg ikke være med barn. Jeg elsker menneskene mine, men kan være skeptisk til fremmede, da trekker jeg meg unna.

Menneskene mine har vært flinke, for jeg kan være alene hjemme i bur også. Men som terriere flest er jeg litt sta. Elsker å trene når jeg vil. Vil jeg ikke, ja da tuller jeg bare. Sjarmerende sta sier de som elsker meg. Men jeg er veldig ung enda, så med god veiledning tror jeg det skal bli bra altså. Dessuten er jeg en nysgjerrig fyr som vil være der du er og elsker kos i fanget hos deg.

Hos frisøren er jeg en rolig fyr som aksepterer å bli nappet. Kloklipp er jeg ikke så glad i, så det kan være lurt å trene litt på, men jeg er flink hos doktoren min.
Jeg drømmer om et hjem med hage hos folk med erfaring og som kan gi meg den tryggheten jeg trenger.

Blir du sjarmert av sjarmøren Åtto kan du ta kontakt med Elisabeth Thronstad på tlf 41572114 etter kl 17 på hverdager, eller sende mail til solplassenhunder@gmail.com merket Åtto.