Jeg har flyttet til nytt hjem ❤️

Jeg heter Enzo og er en Lagotto på 8 år, full av futt og fart.

Herlig med vind i håret

Kanskje har du et eget lite hus med en hage hvor vi kan nyte friheten sammen? Jeg elsker mosedotter, skog og mark, så det er viktig at dere er glade, aktive folk. Da vil vi bli et skikkelig radarpar❤️

Hurra for en kos på sofaen, for jeg er en koseklump. Barn synes jeg er brå og uforutsigbare, de stresser meg og det liker jeg ikke. Men folk og andre hunder synes jeg er kult. Da kan jeg bli litt mye først, men roer meg fort.

Dere vil like at jeg fint kan være alene hjemme en arbeidsdag, om jeg får en godbit før dere drar. Når dere kommer hjem er jeg klar for full fart og er med der det skjer. Jeg lærer fort, så trening er lurt for da roer jeg hodet litt.

Pelsstell, kloklipp og napping i mine sarte ører hater jeg faktisk, så der trenger jeg litt hjelp for å bli trygg.

Faller du hodestups for Enzo kan du ta kontakt med Elisabeth Thronstad på telefon 41572114 etter kl 17 på hverdager. Eller sende mail til solplassenhunder@gmail.com

Enzo er en fjernadopsjon og befinner seg hos eier i Oslo/Hønefoss til vi finner rett eier.