Jeg har funnet nytt hjem. Tusen takk til alle snille hjelpere❤️

Ser du? Det stråler vennlighet av mine øyne

Jeg er en nydelig hanhund på bare 16mnd, en riktig flott, frisk og smekker Toller ❤️
Pga helseutfordringer hos min kjære matmor, trenger jeg en makker som vil labbe rundt med meg.

Jeg vil bli noens bestevenn❤️

Jeg er like vakker som jeg er trygg og snill. At jeg er født med 3 ben begrenser kanskje noen andre, men absolutt ikke meg! Jeg har ingen plager forbundet med dette. Jeg løper av livets lyst og leker og herjer med mine hundevenner av begge kjønn. Jeg løper som en virvelvind og elsker livet! Jeg lar meg enkelt håndtere ved stell og er helt avhengig av kos, kjærlighet og varme fra deg❤️. Blir jeg for ivrig, så sitter kommandoen «sitt og bli», men som den unghund jeg er, så trenger vi å trene sammen slik at jeg går skikkelig i tospann med deg. Å krølle meg sammen ved dine ben i sofaen etter en langtur i lyng og mose – DET er livet?

Jeg kan fint ligge trofast hjemme å vente på deg noen timer, jeg er renslig, kjører gjerne bil. Jeg bor sammen med en katt.
Jeg er ikke vokst opp med barn.

Alt jeg ønsker er å få være sammen med deg som ser kjærligheten i meg fremfor en manglende fremlabb. Kan du, eller noen du kjenner, gi meg en stor dose omsorg, nærhet og aktivitet?

Send en mail til solplassenhunder@gmail.com og merk den med «Teddy». Beskriv hva du kan tilby Teddy (arb.situasjon, bo-situsjon mm).
Evt spørsmål, ring Anne Brit man-fre på 982 97883