Nydelige Bella har funnet en, kjærlig familie i Volda

Like vakker på utsiden som på innsiden ?

Jeg blir i fosterhjemmet inntil videre.

Jeg reiste nylig til et kjærlig og godt hjem, men pga helsemessige årsaker hos min nye eier trenger jeg dessverre hjelp en gang til?

Jeg er ei nydelig snelle på bare 1,5år. Jeg heter Bella, veier ca 8kg og er verdens snilleste sjel. Jeg er en blanding av Papillon og Kleinspitz. Jeg er renslig, kjører gjerne bil og lar deg stelle meg. Om du hvisker meg noen kjærlighetserklæringer og klør meg bak øret så er jeg din for alltid ❤️


Når jeg blir kjent går jeg godt med de fleste andre hunder.
Jeg kan nå være hjemme alene noen timer, er renslig og er en fantastisk vandrende kjærlighet på 4 ben❤️

Som den unghunden jeg er, energifull, så må vi trene og knytte god kontakt for at vi skal bli et bra par for livet ut.
Jeg har noen adferds-trekk og varsler en del. Jeg ser det liksom som min oppgave, jeg er en vaktmester, og det kan bli slitsomt for oss begge. Med positiv forsterkning søker jeg deg som gir meg andre oppgaver og er forberedt på å jobbe med dette❤️. Av samme grunn ser jeg for meg å bo i rolige omgivelser med mye ro.

Da dette haster litt ser vi alternativt for oss et fosterhjem over noe lengre tid inntil vi finner et for-alltid-hjem. Bella bor inntil videre hos eier på Hadeland.
Kan du eller noen du kjenner hjelpe denne frøken Bella? Hjelp oss å hjelpe Bella.

Send mail til solplassenhunder@gmail.com og merk den med «Bella Papillon/kleinspitz» eller ring Anne Brit på 982 97883.