Kjærlighet på 4 ben har funnet nytt hjem i Fredrikstad ❤️

En varm og vakker sjel

Min familie har kommet i en situasjon som gjør at jeg trenger å komme til en ny, kjærlig flokk snarest mulig.

Jeg er en liten Setter hanhund på 5 år, jeg veier bare 19kg. Jeg virkelig elsker kos og nærhet❤️ Jeg er veldig turglad og går helst løs der det er mulig. Jeg er ikke videre flink til å gå i bånd, da trekker jeg godt i båndet, men dette er noe vi kan trene på?

Jeg har ingen aggresjon mot noen, jeg er en mild og god sjel. Jeg kan bjeffe på større hunder dersom de fremstår truende, men har aldri vært i konfrontasjoner. Jeg har flere hundevenner.
Små barn gjør meg usikker. Jeg er ikke vant til deres uforutsigbarhet, så da søker jeg trygghet bak deg.

Lykken er en kveldstur❤️
Kan du eller noen du kjenner hjelpe meg?

Jeg har fått påvist en øyesykdom (PRA), men den merker jeg ikke noe til. Kan hende går det flere år før den vil plage meg. Jeg er hos veterinær for å kontrollere «gluggene» mine annenhvert år.
Alle kontroller er helt fine.

Jeg kan fint være hjemme alene, men hver dag blir for mye, jeg vil heller være sammen med deg. Jeg lar meg gjerne stelle og når du skal klippe klørne mine, så er det helt greit. Jeg tar gjerne en biltur, men jeg vil helst at det er du som kjører?

Jeg trenger en ny sjanse, en kropp å ligge inntil, kan du hjelpe meg? Har du en ledig hjertekrok hvor jeg kan få være over noe lengre tid? Frem til jeg finner en permanent sofakrok hvor jeg kan nyte livet?

Som fosterhjem vil du få god oppfølging fra Solplassen.

Skriv en mail til solplassenhunder@gmail.com og merk den med «Kasper» eller ring Anne Brit på tlf 982 97883.