Molly reiser til ny flokk for å se om de trives sammen❤️

Meg på min 5-års dag❤️

Vil du dele livet ditt med meg?❤️
Er du klar for et liv med ei bedagelig jente, som elsker turer både med og uten bånd? Dessuten elsker jeg å bade i alle dammer.

Vakre meg

Jeg heter Molly og er snart 6 år. Nå er jeg på leit etter akkurat deg, som vil være med på eventyr. Det er viktig at du er en litt tydelig venn for jeg elsker mennesket mitt så mye at jeg gjerne vil ha den helt for meg selv. Det er ikke lurt at dere har barn, for jeg har lett for å passe på mat og leker.

Har du en sofa der jeg får være med å kose blir jeg superfornøyd og synes livet er en fest.

Jeg elsker folk og hunder er interessant bare sånn i starten, så gidder jeg ikke mer. Men katter er jeg litt redd for og mørket er full av spøkelser, men i dagslys er jeg ei dronning, som elsker å leke med deg.

Klatremus?

Faller du pladask for Molly kan du ta kontakt med Elisabeth Thronstad på tlf 41572114 etter kl 17.00 på hverdager, eller på mail til solplassenhunder@gmail.com. Merk mail med Molly

Molly bor nå hos eier i Oslo og blir omplassert som fjernadopsjon.